revuca.Virtualne.sk
Informačný portál o živote v meste a okolí

Črtá sa hráčska výmena medzi Parížom St. Germain a Interom Miláno

;-firm-name-;

MILÁNO 12. augusta (WebNoviny.sk) - Podľa talianskeho portálu Football Italia sú zvesti o výmene futbalistov Interu Miláno a Paríža St. Germain pravdivé. Už pred niekoľkými dňami sa na verejnosť dostali špekulácie, že Joao Mario by mohol prísť do tímu vicemajstra francúzskej ligy, zatiaľ čo opačným smerom by do Talianska zamieril Lucas Moura.

Taliani sa zaujímajú o hráčov PSG


"Inter hľadá hráča, ktorý by dokázal Icardimu pripraviť viac gólov ako jeho spoluhráči v minulej sezóne. Lucas Moura je hráčom so schopnosťou nakloniť misky váh na stranu svojho tímu. Je silný napríklad v súbojoch jeden na jedného, a to napriek tomu, že podľa mňa mu vo Francúzsku nebolo umožnené naplno využiť svoj potenciál. Okrem toho sa jeho herný prejav veľmi pozdáva športovému riaditeľovi klubu Walterovi Sabatinimu," povedal o záujme zo strany Interu Maurizio Pistocchi z Mediaset Premium.

“Jeden z mojich známych mi povedal, že Lucas Moura je hlavným prestupovým cieľom Interu, čo ale neznamená, že sa nezaujímajú aj o iných hráčov." dodal Pistocchi k pozícii talianskeho klubu na prestupovom trhu.

Odporúčame:
Brazílska legenda podporuje Neymarove rozhodnutie

Pistocchi staví na Joaoa Maria


“Na druhej strane PSG hľadajú hráča do stredu poľa ako smerom dopredu. Joao Mario je veľmi blízko podpisu zmluvy s PSG, a opakujem že v princípe sa už oba kluby dohodli a zostávajú už len detaily," pokračoval o výhode výmeny pre Paríž St. Germain.

Na záver Pistocchi pridal vlastný názor na celú situáciu: "Ak by som mal staviť 10 eur, bolo by to určite na skorý prestup Maria do parížskeho St. Germain. Podľa mňa by bol ideálnym hráčom, ktorý by priniesol tímu balans po príchode Neymara. Najmä na pozícii, na ktorej sa mu darilo na minuloročnom Eure."



Viac k témam: futbal, Inter Miláno, prestup, PSG Paríž St. Germain
Zdroj: Webnoviny.sk - Črtá sa hráčska výmena medzi Parížom St. Germain a Interom Miláno © SITA Všetky práva vyhradené.


 

Nakupujte cez WEBYSHOPPING

VYUŽÍVAJTE VÝHODY NAKUPOVANIA s VIRTUÁLNOU WEBYSHOPPING BONUS CARD

Vernostný bonus pre tento produkt je -0.07 €
BonusCard
  • Registráciou získavate vernostný bonus vo výške najmenej 1 % z ceny pri nákupe akéhokoľvek produktu a všetky ďalšie výhody
  • Bonus card získava každý registrovaný klient, je úplne zadarmo, získava sa automaticky registráciou pri prvom nákupe
  • Bonus card nie je limitovaná ani veľkosťou nákupu ani počtom nákupov

VYUŽÍVAJTE VÝHODY NAKUPOVANIA s VIRTUÁLNOU WEBYSHOPPING BONUS CARD

Vernostný bonus pre tento produkt je -5.83 €
BonusCard
  • Registráciou získavate vernostný bonus vo výške najmenej 1 % z ceny pri nákupe akéhokoľvek produktu a všetky ďalšie výhody
  • Bonus card získava každý registrovaný klient, je úplne zadarmo, získava sa automaticky registráciou pri prvom nákupe
  • Bonus card nie je limitovaná ani veľkosťou nákupu ani počtom nákupov

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Žena spadla z motorky, vrtuľník ju odviezol do nemocnice
Dolár v piatok klesol voči jenu aj oproti euru
Video: Loď Dragon priviezla zásoby na Medzinárodnú vesmírnu stanicu ISS
Šoféra dodávky, ktorá útočila v Barcelone, zabili
Letné kino už aj v Auparku Bratislava
Zelenay postúpil do finále štvorhry v Cordenonse
Najkratšie čakacie lehoty na operácie má poisťovňa Union

Recept dňa

Primátorské pirohy

- na 30-35 kusov
250 g varených zemiakov
½ kg hladkej múky
voda
olej
kyslá smotana
kôpor

Plnka:
1 vajce
250 g tvarohu
soľ

Uvarené zemiaky nechajte vychladnúť, potom ich roztlačte a zmiešajte s múkou a vodou. Vypracujte vláčne cesto. Vyvaľkajte ho na tenký, asi 2 až 3 mm plát. Pokrájajte na štvorce. Plnku klaďte na štvorce, preložte do trojuholníka a okraje spojte. V horúcom oleji vyprážajte z oboch strán dozlatista. Podávajte s kyslou smotanou ochutenou posekaným kôprom.

Plnka: Tvaroh vymiešajte so soľou a s vajcom.

Dobrá rada

Upchatý odtok nielen v kuchyni

Nalejte pol deci 8% octu a nasypte za trošku kopcovitú lyzičku sódy bikrabóny. Keď prestane vytvárat bubliny, pridajte ešte jednu lyžičku sódy a opakujte až pokým nevystupujú bubliny von z výlevky. Počkajte kým prestane syčať a zalejte horúcou vodou. Nechajte vetrať!!! Tento spôsob len keď je veľmi upchatý odtok! Pre zamedzenie upchatia použite len pol deci octu a jednu lyžičku sódy!

Stavebník

Opracovanie kameňa na altánok

Aby váš kamenný altánok vyzeral ako z rozprávky, musíte dodržovať pri jeho murovaní niekoľko pravidiel. Patrí k nim hlavne správny postup pri opracovaní kameňa. Ak potrebujete kameň opracovávať do presných tvarov, máte dve možnosti.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Revúca-Jelšava, Lubeník, Magnezitovce, Mokrá Lúka, Muráň, Muránska Dlhá Lúka
Kontakt O nás Reklama Podmienky použitia
lang