revuca.Virtualne.sk
Informačný portál o živote v meste a okolí
Viac info
(formát: RRRR-MM-DD)
(formát: RRRR-MM-DD)
(formát HH:MM)
(formát HH:MM)
* Položky označené hviezdičkou sú povinné
 

Napíšte text v rámiku do poľa vedľa neho. V prípade, že nebude správny, príspevok nebude pridaný.

sec

Podmienky

Pripravujete akciu, športové alebo spoločenské podujatie? Vyplňte formulár a upútavka na vami propagovaná akcia bude pridaná na úvodnú stránku v časti Aktuálne podujatia.

Ak chcete zverejňovať obsiažnejšie mesačné programy kín, divadiel, hudobných klubov, múzeí či galérií, zasielajte ich vo Worde alebo kvalite pdf. a .jpg na adresu podujatia@virtualne.sk. Tieto programy budú zobrazené v sekcii Akcie a podujatia.

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Foto: Danko nekradni RTVS, protestovalo v Bratislave združenie Nová Generácia
Obchodovanie s ropu sa začalo jej zlacnením
Vedci prišli na to, prečo sú veľryby také obrovské
Bagdadom otriasli bombové útoky, zabili najmenej 22 ľudí
Rodinný priateľ režiséra Jana Hřebejka mieri do slovenských kín
Český kanonier “ruže” Jakub Mareš podpísal zmluvu so Slovanom Bratislava
Takmer dve tretiny žien sa aktívne zaujímajú o zdravie svojho partnera

Recept dňa

Čokoládové cukrovinky

2 čokotatranky
2 3D-tatranky
6 PL čokoládového krému (najlepší Tesco)
50 g nesolených arašidov
arašidy na obaľovanie
čokoláda

Tatranky rozdrobte, k nim pridajte mierne roztopený čokoládový krém a najemno nasekané arašidy.
Zo zmesi robte guličky, ktoré namáčajte v rozpustenej čokoláde. Nakoniec ich ešte obaľte v nasekaných arašidoch.

Dobrá rada

Ozdoby z marcipánu – práca s hmotou

V obchode sa dá zohnať marcipánová hmota rôznych farieb. Nie je teda zložité vytvoriť si vlastné originálne ozdoby na torty a iné múčniky. Ak máte len prírodnú marcipánovú hmotu, môžete si ju zafarbiť potravinárskym farbivom alebo kakaom. Ak sa Vám marcipán lepí na pracovnú plochu alebo ruky, dajte ho na chvíľu do fólie a do chladničky. Inou radou proti lepkavosti marcipánu je zapracovať do 100 g marcipánovej hmoty 20 g práškového cukru. Keď Vám naopak marcipán pri práci praská a mrví sa, zahrejte ho chvíľu v dlani (prepracujte ho.)

Stavebník

Princíp údenia v udiarni

Pomalým horením niektorých druhov dreva vzniká dym so stovkami látok, ktoré okrem iného ovplyvňujú bielkoviny v mäse a v ostatných potravinách a tým spomaľujú ich rozklad.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Revúca-Jelšava, Lubeník, Magnezitovce, Mokrá Lúka, Muráň, Muránska Dlhá Lúka
Kontakt O nás Reklama Podmienky použitia
lang